Hlavní obsah

Žena zničehonic skočila řidiči na kapotu. Polámanou ji odvezla sanitka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cheb

Několik měsíců léčení čeká 36letou ženu, kterou měl o šest let starší řidič na začátku tohoto týdne v Aši na Chebsku vozit na kapotě vozidla. Proti muži chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání a obvinili ho z těžkého ublížení na zdraví. Podle informací Práva byla žena v podnapilém stavu. Motiv jejího neobvyklého chování je předmětem vyšetřování.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„V pondělí měl dvaačtyřicetiletý muž řídit osobní automobil značky Toyota. Krátce po 18. hodině se mu měla v Aši proti vozidlu postavit šestatřicetiletá žena,“ uvedl mluvčí karlovarské krajské policie Jakub Kopřiva.

Soud vrátil k novému projednání případ strojvůdce, který vykolejil s nákladním vlakem

Krimi

„Muž měl zastavit a poté, co žena položila ruce na kapotu vozidla, tak se měl pomalu rozjet. Žena měla začít couvat, ovšem následně se měla horní polovinou těla zachytit na přední kapotě automobilu,“ pokračoval mluvčí.

„Po několika desítkách metrů měl muž vozidlo zastavit. Toho měla žena využít a z kapoty se rychle přesunout na chodník. Muž měl poté z místa okamžitě odjet,“ dodal Kopřiva.

Osm útočníků brutálně napadlo muže na ulici v Aši, hrozí jim tři roky

Krimi

Řidič měl podle policejního mluvčího svým jednáním ženě způsobit vážná zranění. „Ošetřili jsme ženu s poraněním dolní končetiny a převezli ji na chirurgickou ambulanci,“ uvedl mluvčí karlovarské krajské záchranky Radek Hes s tím, že se jednalo o zlomeninu bércové kosti.

„Po převezení do nemocnice se žena podrobila operačnímu zákroku. Se svými zraněními se žena bude léčit několik měsíců,“ konstatoval mluvčí, podle kterého v případě prokázání viny hrozí dvaačtyřicetiletému muži trest odnětí svobody až na deset let.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám