Hlavní obsah

Žena v Ostravě při třepání povlečení vyhodila z okna 100 tisíc

– Ostrava
Právo, hon

Kuriózní případ ztracených peněz prověřuje policie v Ostravě. Seniorka nedopatřením z okna vyhodila uspořených sto tisíc korun. Peníze s největší pravděpodobností někdo našel, ale neodevzdal. Policie nyní vyhodnocuje kamerové záznamy a hledá svědky.

Foto: Milan Malíček, Právo

Ilustrační foto

Článek

K události došlo 11. listopadu v Jugoslávské ulici v Ostravě-Vítkovicích. Seniorka měla na posteli nachystané plastové pouzdro s úsporami, které chtěla uložit na bezpečné místo.

Muž mlátil na zastávce v Ostravě těhotnou ležící ženu

Krimi

„Nedopatřením však pouzdro přivzala s povlečením, které následně vyklepala z okna. Po nějaké době si uvědomila, že z okna vyklepala také pouzdro, ve kterém bylo přes sto tisíc korun. Po penězích zůstal na zemi už jen prázdný obal,“ uvedla mluvčí policie Eva Michalíková.

Žena bez řidičáku vjela v Ostravě do protisměru. Vezla dvě děti

Krimi

„Obracíme se na veřejnost s žádostí o pomoc. Jednou z možných variant může být zkratovité jednání, proto nálezce může mít strach peníze odevzdat. V případě jakýchkoliv poznatků se obraťte na linku 158, případně na telefonní číslo 974 728 201 nebo na nejbližší policejní služebnu,“ vyzývá mluvčí svědky události.

Anketa

Pokud byste našli značný obnos peněz, vrátili byste jej, případně byste jej nahlásili na policii?
Ano
78 %
Ne
22 %
Celkem hlasovalo 12597 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám