Hlavní obsah

Zabil družku a pak sebe, ukázala pitva mrtvé dvojice v Českých Budějovicích

Právo, kal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

České Budějovice

Jihočeští kriminalisté v pátek zveřejnili výsledky pitvy mrtvé ženy a muže, které našli příbuzní v jejich domě v Lidické ulici v Českých Budějovicích. Pětašedesátiletý muž zabil nejprve svou dlouholetou družku a pak sám sebe.

Foto: Lucie Kándlová, Právo

Žena a muž byli nalezeni v domě v Lidické ulici v Českých Budějovicích.

Článek

Těla našli příbuzní v pondělí odpoledne přímo v rodinném domě v Lidické ulici. Kriminalisté pracovali také s verzí, že oba někdo zavraždil. [celá zpráva] Výsledky pitvy ale potvrdily, že šlo o vraždu a následnou sebevraždu.

„Kriminalisté se po posouzení prvotních informací přiklánějí k verzi, že muž zavraždil svou osmapadesátiletou družku a pak spáchal sebevraždu. Zatím neznáme přesný motiv činu a případ nepovažujeme za jednoznačně vyřešený, neboť je stále potřeba vyhodnotit desítky informací a stop,“ uvedl mluvčí jihočeské police Jiří Matzner.

Foto: Lucie Kándlová, Právo

Žena a muž se našli v domě na Lidické ulici v Českých Budějovicích.

Jihočeští kriminalisté ale nadále hledají vraha, který zabil manželský pár na Písecku v katastru obce Dobešice v části Pazderna. Těla našel jejich syn v pondělí v mobilním domě u rybníka. [celá zpráva] Vyšetřovatelé potvrdili, že je někdo ubodal.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám