Hlavní obsah

Za rok nenápadná kapsářka z Ostravy nakradla 300 tisíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Více než 300 tisíc korun se za rok podařilo nakrást 37leté kapsářce z Ostravy. O osobní věci recidivistka obrala 18 žen a jednoho muže. Policisté ženu obvinili a soud na ni uvalil vazbu, v případě prokázání viny jí hrozí až pět let vězení.

Zlodějku zachytila kameraVideo: Policie ČR

 
Článek

Zlodějka kradla zejména v nákupních centrech, kde využívala nepozornosti svých obětí při zkoušení oblečení či obuvi nebo konzumaci v restauracích.

„Nenápadná recidivistka během okamžiku držela jejich kabelky, batohy nebo z kabelky vyndala peněženku s doklady a platebními kartami a zmizela s nimi,“ popsala policejní mluvčí Eva Michalíková.

Místo peněz pouta. Policisté nalíčili na zloděje past

Krimi

V několika případech se žena pokusila pomocí platebních karet o opakované výběry peněz, což se jí však kvůli zadání špatného pinu nepodařilo.

Foto: Policie ČR

Zlodějku zachytila kamera

„Policisté napříč Ostravou přijali dohromady 19 oznámení o krádežích, které měla obviněná na svědomí. V několika případech ji při činu zachytily kamery, v ostatních skutcích se kriminalistům doznala,“ sdělila.

Z regálů olomouckých drogérií mizí parfémy. Bere je neznámý muž

Krimi

Policisté už ženu obvinili z krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

Při výslechu žena, která naposledy opustila brány věznice za majetkovou trestnou činnost loni v únoru, uvedla, že si peníze na živobytí obstarávala buď brigádami, či krádežemi. Soud na ni uvalil vazbu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám