Hlavní obsah

Z regálů olomouckých drogérií mizí parfémy. Bere je neznámý muž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Policisté pátrají po muži, který se v Olomouci specializuje na krádeže parfémů. Zatím se mu vždy podařilo s lupem utéct. Kriminalisté mají k dispozici i kamerové záznamy, na nichž je zachycen. Ve středu požádali veřejnost o pomoc při pátrání po podezřelém.

Muž cpal do tašky drahé parfémyVideo: Policie ČR

 
Článek

„V pátek 31. prosince krátce před půl druhou odpoledne přijali policisté oznámení o krádeži zboží v jedné z parfumérií. Dosud neznámý pachatel měl z prodejny odcizit několik značkových parfémů, čímž způsobil škodu za zhruba 18 000 korun,“ popsala jeden z případů policejní mluvčí Petra Vaňharová.

Zloděj vybral kasičku přímo pod kamerou. Okradl tak zdravotně postižené

Krimi

Téhož dne a také 29. prosince došlo ještě podle ní ke krádeži parfémů za několik tisíc korun v drogérii v jednom z olomouckých nákupních center. „Z provedeného šetření vyplývá, že by se mělo ve všech třech případech jednat o totožného muže,“ konstatovala mluvčí.

Zloději si z herny v Přerově odnesli přes 220 tisíc. Odjeli na kolech

Krimi

„Pokud by někdo muže na videu poznal, nebo by disponoval informacemi, které by pomohly ke zjištění jeho totožnosti, ať neprodleně kontaktuje policisty na lince 158,“ doplnila Vaňharová. Muži hrozí až dva roky vězení.

Foto: Policie ČR

Bezpečnostní kamery zachytily zloděje při činu.

Reklama

Výběr článků

Načítám