Hlavní obsah

Z hořících hal v Jeseníku stoupal hustý černý dým

Právo, pem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jeseník

Škodu do jednoho milionu korun způsobil rozsáhlý požár, který v pondělí večer zachvátil dvě plechové skladovací haly v Janáčkově ulici v Jeseníku. Likvidovaly ho tři jednotky profesionálních a dobrovolných hasičů. Nikdo nebyl zraněn.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Požár se hasičům podařilo zlikvidovat zhruba za hodinu

Článek

„Oznámení o viditelných plamenech a hustém černém kouři převzala naše linka tísňové pomoci krátce před jedenáctou hodinou večerní,“ řekl Právu v úterý mluvčí krajských hasičů Zdeněk Hošák s tím, že požár zasáhl plochu zhruba v délce patnácti metrů.

Hasiči v Jablonci nad Nisou likvidovali v noci požár průmyslové haly

Krimi

„Pro účinnost hašení jednotky využily i výškovou techniku. V zahořených prostorech byla poškozena tři vozidla, osobní a dvě užitková. Vynesli jsme také dvě tlakové láhve, v bezpečném prostoru následovalo postupné ochlazování,“ dodal mluvčí.

V pražské Uhříněvsi hořela hala

Krimi

Výše škody dle předběžného hodnocení prozatím nepřesáhla milion korun, podle Hošáka se navíc požár podařilo velmi rychle lokalizovat, krátce před půlnocí byl zcela zlikvidován. Výše škody se podle vyšetřovatelů pohybuje v řádu stovek tisíc korun.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám