Hlavní obsah

Vrahem ženy na Vysočině by mohl být sebevrah z Orlíku, spekuluje policie

Novinky, bad

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kamenice nad Lipou

Středeční smrtí ženy v Kamenici nad Lipou u Jindřichova Hradce se zabývají vyšetřovatelé z Vysočiny. Podle policejní mluvčí Dany Čírtkové, která o případu v pátek informovala, žena zemřela násilnou smrtí. Policie má za to, že by pachatelem mohl být muž, který byl do čtvrtka pohřešovaný a jehož tělo bylo nalezeno na dně orlické přehrady.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Tělo ženy bylo nalezeno ve středu večer v bytě. Už od prvotního ohledání bylo policistům zřejmé, že žena zemřela násilnou smrtí. Na místo byli proto povoláni vyšetřovatelé a byla nařízena soudní pitva.

Policie sice pátrá po pachateli, nicméně nevylučuje, že by jím mohl být pohřešovaný muž, kterého policejní potápěči vylovili ve čtvrtek v Orlické přehradě.

Pátrání po něm si vyžádalo dva dny. Policejní mluvčí Jiří Matzner uvedl, že muž pravděpodobně spáchal sebevraždu skokem ze Žďákovského mostu. Svědčí o tom jeho nedaleko odstavené vozidlo i indicie od příbuzných.

„S ohledem na rodinu zemřelé ženy a s ohledem na nezletilé děti nebudeme k tomuto případu poskytovat žádné další podrobnosti,“ uvedla v pátek Čírtková.

Reklama

Výběr článků

Načítám