Hlavní obsah

Vrah střelil do hlavy podnikatele z Kolínska

Právo, rap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

VINAŘICE

Neznámý vrah ve středu večer zastřelil šedesátiletého muže ve Vinařicích na Kolínsku. Z místa pak uprchl. Policie zatím neví, co bylo motivem vraždy.

Foto: Petr Nový, Novinky

Článek

„Stalo se to kolem 20.hodiny, pachatel přišel na terasu domu, kde bydlel zastřelený se svou družkou. Na terase na něj opakovaně vystřelil a uprchnul. Zda odjel vrah autem někam pryč nebo je to někdo z okolí, to zatím nevíme,“ řekla mluvčí středočeské policie Soňa Budská.

Mrtvého našla jeho družka, která přivolala záchranku. „Lékař už nemohl muži pomoci, podlehl střelnému poranění hlavy,“ uvedla mluvčí Středočeské záchranné služby Tereza Janečková.

Během čtvrtka byli na místě vraždy opět kriminalisté, kteří hledali stopy a snažili se zjistit motiv. „Zastřelený je podnikatel, ale zatím nevíme, zda byl něčím významný nebo výjimečný. Motiv není jasný a zatím nemáme žádnou stopu,“ dodala Budská.

Letos už středočeští kriminalisté vyšetřovali 18 vražd nebo pokusů o ně. Toto je 19. v pořadí. Zatím neobjasněné jsou 4 případy. „Pokud není jasný motiv jako v tomto případě, pak bývá obtížnější pachatele dopadnout,“ připustila Budská.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám