Hlavní obsah

V pražských Bohnicích našli mrtvého muže. Pravděpodobně umrzl

Novinky, ČTK, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Mrtvého bezdomovce našli v sobotu dopoledne v parku v pražských Bohnicích. Muž pravděpodobně umrzl. Je již čtvrtý bezdomovec za poslední týden v ČR, který byl nalezen mrtvý.

Foto: Pavel Jaňurek, Právo

Ilustrační foto

Článek

„Policisté a koroner vyjížděli k mrtvému muži bez přístřeší. Z dosavadního setření vyplývá, že nezemřel násilnou smrtí. Byla nařízena pitva, která určí příčinu úmrtí,” řekl Novinkám mluvčí policie Tomáš Hulan.

Mrtvého bezdomovce našli tento týden také v Libině na Šumpersku. Okolnosti jeho smrti by měla objasnit až nařízená pitva.

"Tělo padesátiletého muže bylo nalezeno na veřejném prostranství v centru obce. Prvotním ohledáním zemřelého nebyly shledány známky cizího zavinění. Ve věci byla nařízena pitva," uvedla policie.

V Olomouckém kraji jde za poslední měsíc již o druhé úmrtí bezdomovce. Naposledy byl nalezen mrtvý bezdomovec na konci října ve Smetanových sadech v Olomouci. Podle výsledků pitvy, kterou nařídili policisté, bylo v jeho případě cizí zavinění zcela vyloučeno.

Dva muže bez známek života, pravděpodobně bezdomovce, nalezli během minulé neděle v plzeňských ulicích. Ani u jednoho však podle dosavadního šetření nebylo příčinou smrti cizí zavinění. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám