Hlavní obsah

V Neratovicích ležela před obchody mrtvola. Další tělo našli v Karviné

Okolnosti úmrtí dvou mužů prověřují kriminalisté ve Středočeském a Moravskoslezském kraji. Mrtvolu muže našla městská policie před obchody v Neratovicích na Mělnicku, další zemřelý ležel v přístřešku na nákupní vozíky v Karviné.

Nález mrtvého bezdomovce v NeratovicíchVideo: Aktu.cz

 
Článek

Mrtvolu muže našli v pátek ráno strážníci v Neratovicích. „Jednalo se o muže, ročník 1961. Na místo míří koroner,“ sdělil mluvčí policie Pavel Truxa.

Po prvotním ohledání místa nálezu kriminalisté vyloučili cizí zavinění.

Foto: Aktu.cz

Nález mrtvého bezdomovce v Neratovicích.

Podobný případ řeší policisté i na severní Moravě v Karviné. Mrtvola muže, který podle vyšetřovatelů zemřel 15. listopadu, ležela v přístřešku na nákupní vozíky na parkovišti před obchodním centrem.

Policie zatím nezná jeho totožnost a žádá veřejnost o pomoc při jejím zjišťování.

V potoce v Praze našli mrtvého muže

Krimi

„S největší pravděpodobností se jednalo o muže bez přístřeší, zdánlivého věku 45 let, bílé pleti, vzhledově zanedbaného, s vousy a neupravenými světlými vlasy. V době úmrtí měl na sobě modré rifle, šedou zimní bundu, béžovou mikinu a červené triko,“ sdělila v pátek mluvčí policie Eva Michalíková.

Policie k případu rovněž zveřejnila fotografii se zavazadlem, které u těla leželo, jednalo se batoh v červené, černé a šedé barvě.

Foto: Policie ČR

Věci, které policie našla u mrtvého muže v Karviné.

„U muže byly rovněž nalezeny kovové mince, jednalo se o české koruny a polské zloté. V případě jakékoliv informace se můžete obrátit na linku 158,“ dodala Michalíková.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám