Hlavní obsah

Útočník napadl ve vlaku na Zlínsku cestující i průvodčího, hrozí mu tři roky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

Až tři roky vězení hrozí 40letému muži ze Zlína, který napadl cestující ve vlaku a následně také průvodčího. Případ nyní dostalo na stůl státní zastupitelství.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Incident se odehrál již loni na konci listopadu, sdělení podezření ze dvou trestných činů - výtržnictví a ublížení na zdraví - si ale násilník vyslechl až v minulých dnech.

Policie obvinila muže, který na Přerovsku pobodal cestujícího ve vlaku. Pomohl strojvedoucí

Krimi

Muž podle policie během cesty vlakem obtěžoval cestující ze Zlína do Otrokovic. Když lidé na nádraží v Otrokovicích vystoupili, vybral si za oběť 20letého mladíka, na kterého zaútočil.

„Toho si všiml průvodčí z vlaku a upozornil muže, aby s napadáním přestal. Ten však svou agresivitu obrátil proti němu a v průběhu potyčky zranil osmadvacetiletému muži rameno,“ uvedla mluvčí policie Monika Kozumplíková.

Železničář v Klatovech vykázal opilce z kolejiště, dostal hlavičku

Krimi

Na pomoc přispěchali další lidé, kteří útočníka odtrhli, a ten následně utekl. Policisté ho našli v trolejbusu, avšak muž se s nimi odmítal bavit, odmítl rovněž dechovou zkoušku. Proto následně skončil na služebně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám