Hlavní obsah

Železničář v Klatovech vykázal opilce z kolejiště, dostal hlavičku

Právo, Patrik Biskup

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Klatovy

Nečekaně vyhrocený závěr měl konflikt zaměstnance Českých drah s o 23 let mladším mužem, kterého na nádraží v Klatovech vykázal z kolejiště. Muž železničáře napadl a hlavou ho udeřil do obličeje, čímž mu způsobil tržnou ránu nad okem. Policejní mluvčí Dana Ladmanová k případu uvedla, že útočník je podezřelý z přečinu výtržnictví. „Dechovou zkouškou mu policisté naměřili 1,62 promile alkoholu,“ dodala Ladmanová.

Foto: Ina Fassbender, Reuters

Ilustrační snímek

Článek

Incident se odehrál ve středu. Radek B. se pohyboval na kolejích a hrozilo nebezpečí, že ho srazí vlak. Pracovník drah jej proto upozornil, aby přešel na peron.

Muž následně k němu přistoupil a dal mu hlavičku. „Zraněný muž musel vyhledat lékařské ošetření,“ upřesnila policejní mluvčí.

Policie za tmy pročesávala okolí trati v Praze. Vlakem sraženého člověka ale nenašla

Krimi

Vykradl policistovi chatu

Podle zjištění Práva jde o recidivistu, který byl v minulosti opakovaně trestán za majetkovou trestnou činnost. Pozornost na sebe upoutal před deseti lety, kdy s komplicem přezdívaným „Fízl“ vykradl chatu vysoce postaveného policejního důstojníka.

Jako obžalovaný stanul před soudem také za to, že špatně utáhl kolo u automobilu a způsobil dopravní nehodu, při které se zranili tři lidé.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám