Hlavní obsah

Policie obvinila muže, který na Přerovsku pobodal cestujícího ve vlaku. Pomohl strojvedoucí

Právo, mhr
Přerov

Z pokusu o vraždu obvinili kriminalisté 30letého muže z Hranic na Přerovsku. Ve vlaku nejprve plival na cestující a poté, co jej jeden z nich upozornil, že se chová nevhodně, na něj zaútočil s nožem v ruce.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Obviněnému hrozí trest odnětí svobody na 10 až 18 let. Soud muže poslal do vazby,“ řekl Právu ve čtvrtek policejní mluvčí Libor Hejtman.

K incidentu došlo 30. listopadu odpoledne ve vlaku mezi stanicemi Teplice nad Bečvou a Černotín na Přerovsku. Třicetiletý muž nejprve plival na cestující ve vagoně.

Plivání po lidech ve vlaku skončilo pobodáním, muže čeká obvinění z pokusu o vraždu

Krimi

„Pětačtyřicetiletý cestující jej upozornil na nevhodné chování. Následovala hádka, která přerostla ve fyzické napadení. Plivající muž napadl spolucestujícího nožem a pokračování v útoku zabránil až přivolaný strojvůdce. Útočník poté z vlaku utekl. Zraněný muž byl s bodnými zraněními převezen do nemocnice,“ uvedl mluvčí.

Policisté okamžitě začali po nebezpečném pachateli pátrat. Do akce se zapojili i jejich kolegové ze Zlínského kraje. Útočníka zadrželi 1. prosince ráno ve Valašském Meziříčí.

Mladíci zbili muže v centru Prahy do bezvědomí. Pak mu sebrali mobil

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám