Hlavní obsah

U lesíku v Ostravě našli lidské kosti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Nález lidských kostí vyšetřují kriminalisté v Ostravě. Pozůstatky člověka ležely nedaleko lesíku, policie nařídila soudní pitvu.

Foto: Policie ČR

Místo nálezu lidské kostry v Ostravě.

Článek

O případu v úterý informovala mluvčí policie Eva Michalíková. Lidské pozůstatky byly nalezeny v pondělí odpoledne poblíž ulice Plzeňská v Ostravě mezi Novou Bělou a Dubinou.

Na skále v Praze našli lidské kosti

Krimi

„Jedná se o místo ve volném prostoru u lesíka. Policisté na místě za přítomnosti soudního lékaře provedli ohledání místa nálezu, ale klimatické podmínky a stmívání nedovolily v ohledání pokračovat,“ sdělila mluvčí s tím, že ohledání pokračuje v následujících dnech.

Foto: Policie ČR

Místo nálezu lidské kostry v Ostravě.

Kriminalisté nařídili soudní pitvu. „Bylo zjištěno, že v daném prostoru se v minulosti zdržovaly osoby bez přístřeší, tudíž jedna s verzí je, že by se mohlo jednat o někoho z těchto osob,“ zmínila Michalíková.

V Bečvě našli lidskou kostru

Krimi

„Žádáme veřejnost, o poskytnutí jakékoliv informace, která by mohla vést ke zjištění totožnosti, nebo o případném pohřešování osoby, aby se obrátila a tísňovou linku 158,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám