Hlavní obsah

U hranic se Slovenskem se při čelní srážce těžce zranil řidič

Právo, alf

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svatý Štěpán

Velmi vážná zranění utrpěl v pondělní ráno padesátiletý řidič osobního automobilu Nissan Almera poblíž hranic se Slovenskem. Na hlavní silnici u Svatého Štěpána na Valašsku se čelně srazil s protijedoucím nákladním vozem.

Článek

Po střetu zůstal motorista zaklíněn ve svém voze, vyprostit jej museli až profesionální hasiči. „K řidiči zdemolovaného osobního auta se nám podařilo dostat zhruba po půlhodině prací. Vrak jsme museli postupně rozstříhat, uvolnit sevření kolem těla a zraněného řidiče vytáhnout ven,“ uvedl mluvčí zlínských hasičů Ivo Mitáček s tím, že řidič nákladního automobilu vyvázl bez zranění.

Těžce zraněného muže si převzala posádka zdravotnické záchranné služby, která jej po prvotním ošetření převezla do nemocnice.

Dopravní nehoda zhruba na jednu hodinu zcela znemožnila průjezd vozidel po hlavní silnici z Brumova-Bylnice na Slovensko. Motoristé museli využít objízdných tras. Alespoň část komunikace se záchranářům podařilo zprovoznit kolem sedmé hodiny ranní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám