Hlavní obsah

Tragická nehoda řidičky na jihu Čech. Policie hledá svědka z mercedesu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Třiapadesátiletá řidička osobního vozidla zemřela v úterý odpoledne při havárii na silnici I/20 na Písecku. Policie hledá svědka, který místem projížděl.

Foto: Policie ČR

Nehoda na Písecku

Článek

K havárii došlo kolem 15:45. Řidička jela ve vozidle značky Ford směrem na Prahu. V místech, kde stavbaři opravují silnici, vyjela mimo vozovku a narazila do betonových svodidel.

„Bohužel během nehody utrpěla závažná poranění a došlo u ní k selhání základních životních funkcí. Po vyproštění z vozu se záchranáři pokoušeli ženu oživit, avšak navzdory jejich veškeré resuscitační snaze svým vážným poraněním na místě podlehla,” uvedla mluvčí jihočeské záchranky Zuzana Fajtlová.

Nehodu vyšetřují policisté. „Hledáme důležitého svědka, který úsekem projížděl bezprostředně před nehodou ve vozidle značky mercedes, tmavé či černé barvy a typu SUV. Mohl by mít zásadní informace k průběhu nehody,“ uvedla mluvčí jihočeské policie Štěpánka Schwarzová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám