Hlavní obsah

Sváteční hanbář, řekl soud o důchodci masturbujícím před školkou. A dal mu podmínku

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tachov

Šest měsíců vězení s podmíněným odkladem na dva roky a dohled probačního úředníka. Takový trest vyměřil tachovský okresní soud 71letému důchodci za masturbaci před mateřskou školou. Rozhodnutí, kterým byl senior uznán vinným z výtržnictví, je pravomocné.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Případ soud neprojednával veřejně v hlavním líčení, ale vydal trestní příkaz. Obžalovaný muž s uloženým trestem souhlasil stejně jako státní zástupce.

Nebudu masturbovat na veřejnosti, slíbil muž soudci. Slib nedodržel

Krimi

Podle spisu se důchodce dopustil hrubé neslušnosti u plotu místní mateřské školy. Prý se mu líbila jedna z učitelek a chtěl se před ní předvést. Na kuráž si dal pár loků z lahve rumu, kterou si předtím koupil v obchodě.

Muž onanoval před nezletilou dívkou v pražské tramvaji, natočila si ho

Krimi

„V podstatě jde o svátečního hanbáře. Jeho jednání bylo náhodné a předmětem zájmu nebyly děti, ale paní učitelka,“ řekl soudce, který měl případ na starosti.

Před školkou v Tachově masturboval 71letý muž, hrozí mu dva roky

Krimi

Podle státního zástupce nemá muž z minulosti žádný záznam o trestné činnosti sexuálního charakteru, takže nebyl důvod jej nechat zkoumat znalcem. „Slíbil, že to už to víckrát neudělá,“ sdělil žalobce.

Reklama

Související články

Exhibicionista se schovával mezi odpadky

V popelnici mezi odpadky se před policisty ukryl pětatřicetiletý muž, který předtím v Ostravě obtěžoval mladou ženu. Ta před ním ve strachu utekla a zavolala...

Výběr článků

Načítám