Hlavní obsah

Exhibicionista se schovával mezi odpadky

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

V popelnici mezi odpadky se před policisty ukryl pětatřicetiletý muž, který předtím v Ostravě obtěžoval mladou ženu. Ta před ním ve strachu utekla a zavolala na tísňovou linku.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Přivolaná hlídka pak exhibicionistu nalezla v plastovém kontejneru na odpadky. (ilustrační foto)

Článek

Jak v pátek uvedla mluvčí policie Gabriela Holčáková, muž si v jednom z průchodů vyhlédl čtyřiadvacetiletou ženu, před kterou se obnažil a začal onanovat. „Žena ve strachu z místa činu utíkala k ulici Opavská, muž ji měl pronásledovat do doby, než kontaktovala přijíždějící hlídku ostravských policistů,“ sdělila mluvčí.

Přivolaná hlídka pak exhibicionistu nalezla v plastovém kontejneru na odpadky. Na výzvu odmítal vylézt ven. „Situace se změnila, když byl podezřelý policisty identifikován, jakmile byla viditelná jeho tvář. Muž je totiž policistům znám i z předchozích prověřovaných událostí,“ dodala mluvčí.

„Policistům pak vysvětlil příčinu svého protiprávního jednání. Obnažování a onanii na veřejnosti odůvodnil nadměrnou aplikací pervitinu v době před skutkem,“ dodala Holčáková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám