Hlavní obsah

Muž onanoval před nezletilou dívkou v pražské tramvaji, natočila si ho

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražská policie hledá muže, kterého zachytila na mobilní telefon nezletilá dívka, když před ní onanoval během jízdy tramvají. Incident se stal ve Vršovicích v soupravě linky 22. Podezřelému hrozí až dvouleté vězení za výtržnost.

BEZ KOMENTÁŘE: Dívka natočila onanistu v tramvaji Video: Policie ČR

 
Článek

Dívka muže natočila již 25. května kolem 21:30, pátrání po něm ale zatím nepřineslo výsledek. Policie se obrátila na veřejnost s prosbou o pomoc s určením totožnosti podezřelého.

Slovák onanoval v centru Brna, na strážníky mluvil třemi jazyky

Krimi

„Muž onanoval v tramvaji před nezletilou dívkou na lince číslo 22 mezi zastávkami Na Hroudě a Slavia,” informovala ve středu o případu mluvčí policie Hana Křížová.

Foto: Policie ČR

Dívce se muže při onanii v tramvaji podařilo natočit.

Policie pracuje hlavně se záznamem dívčina mobilního telefonu, na kterém je muž odhadem středního věku, oblečený v zelených kraťasech a oranžové bundě nebo mikině, jak sedí u okna s rukama rozpohybovanýma v rozkroku a dívá se kolem.

Důchodce si liboval v masturbaci před diváky, tresty ho za 39 let nenapravily

Krimi

„Pokud byste muže na záběrech poznali nebo víte, kde se zdržuje, okamžitě, prosím, kontaktujte tísňovou linku 158 nebo se dostavte na kteroukoliv služebnu policie. Velmi by nám pomohla jakákoliv informace vedoucí ke zjištění totožnosti tohoto muže,” dodala mluvčí.

Za sdílené video masturbující školačky potrestal soud pětici ze Sušicka podmínkami

Krimi

Policie podle Křížové případ prověřuje jako výtržnictví, za což hrozí až dvouleté vězení.

Reklama

Související články

Exhibicionista se schovával mezi odpadky

V popelnici mezi odpadky se před policisty ukryl pětatřicetiletý muž, který předtím v Ostravě obtěžoval mladou ženu. Ta před ním ve strachu utekla a zavolala...

Výběr článků

Načítám