Hlavní obsah

Srážka škody a renaultu na namrzlé vozovce skončila smrtí jednoho řidiče

Právo, ch

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Smrtí dvaapadesátiletého řidiče a zraněními dalších dvou mužů skončila v pátek kolem 19. hodiny na namrzlé vozovce srážka osobních automobilů u obce Žár nedaleko Trhových Svinů na Českobudějovicku.

Foto: HZS Jihočeského kraje

Nehoda u Žáru

Článek

„Po příjezdu na místo nalezli záchranáři ve vozidle zaklíněného dvaapadesátiletého muže už bez známek života. Podlehl těžkým zranění bezprostředně po střetu. Další dva mladí muži utrpěli lehká zranění. S podezřením na zhmoždění krční páteře a horní končetiny byli po ošetření převezeni na úrazovou ambulanci českobudějovické nemocnice,“ popsala vážnou nehodu mluvčí Zdravotnické záchranné služby Jihočeského kraje Petra Kafková.

Foto: HZS Jihočeského kraje

Nehoda u Žáru

Na místě zasahovali i profesionální hasiči z Trhových Svinů. Ti pomocí speciálního hydraulického zařízení vyprostili muže ze Škody Forman, ale lékaři mu už na rozdíl od dvou mladíků, kteří tvořili posádku druhého vozu Renaultu Scénic nemohli pomoci.

Foto: HZS Jihočeského kraje

Nehoda u Žáru

Příčiny střetu stále ještě šetří policie.

Reklama

Výběr článků

Načítám