Hlavní obsah

Slovák zavraždil a rozčtvrtil manželku, kousky těla vyhazoval za jízdy z auta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Otřesný případ vraždy se odehrál na středním Slovensku. Šestačtyřicetiletý muž uškrtil svou devětatřicetiletou manželku, její tělo rozčtvrtil a části těla vyhazoval za jízdy z automobilu.

Foto: Polícia SR

Na místě zasahuje slovenská policie.

Článek

„Za obzvláště závažný zločin vraždy hrozí muži 20 až 25 let vězení nebo doživotí,“ uvedla slovenská policie na sociální síti.

Muž z obce Budča v okresu Zvolen nahlásil policii, že jeho manželka je nezvěstná. Tvrdil, že v pátek 11. března odešla do zaměstnání a od té doby o ní nemá žádné informace. Policie vyhlásila celostátní pátrání, ale postupně zjistila, že muž zavraždil manželku pravděpodobně v noci na pátek a poté nahlásil, že je nezvěstná.

„Po předchozí hádce a fyzické roztržce měl svoji manželku úmyslně usmrtit,“ uvedla policie.

Otec měl ubodat svého čtrnáctiletého syna. Jeho kamarádi jsou zdrceni

Krimi

Web tvnoviny.sk napsal, že muž měl manželku uškrtit, rozčtvrtit, poté se vydal na jízdu autem na východní Slovensko a kousky jejího těla vyhazoval za jízdy z automobilu.

Policie našla v jeho voze stopy krve a pátrání nabralo jasný směr. Muž byl v úterý 15. března zadržen a ve čtvrtek 17. března obviněn z vraždy své manželky.

Reklama

Výběr článků

Načítám