Hlavní obsah

Řidič na Kolínsku zřejmě usnul, najel na chodník a smetl ženu se dvěma holčičkami. Jedna zemřela

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tatce
Aktualizováno

V Tatcích na Kolínsku najel v pátek odpoledne pětasedmdesátiletý řidič fabie na chodník, kde srazil ženu se dvěma malými dětmi. Jedno z dětí nakonec i přes veškerou snahu záchranářů na místě zemřelo.

Řidič na Kolínsku zřejmě usnul, najel na chodník a smetl ženu se dvěma holčičkami. Jedna zemřelaVideo: Aktu.cz

 
Článek

„Zhruba patnáct minut před pátou hodinou odpoledne došlo v Tatcích na Kolínsku k vážné dopravní nehodě. Řidič Škody Fabie pravděpodobně usnul za volantem a najel na chodník, po kterém v tu chvíli šla žena se dvěma malými dětmi,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

Foto: Aktu.cz

Místo nehody v Tatcích na Kolínsku

Na místo kromě policistů a záchranářů zamířili také hasiči. Záchranáři k nehodě navíc vyslali dva vrtulníky z Prahy a Hradce Králové.

Foto: Novinky

Místo nehody v Tatcích

„Mohu potvrdit, že na místo vyjela jednotka středočeských hasičů. Nejméně u jedné osoby probíhala resuscitace,“ sdělila mluvčí hasičů Vladimíra Kereková.

Foto: Novinky

Místo nehody v Tatcích

Řidič na Zlínsku srazil chlapce na koloběžce

Krimi

Podle prvotních informací z místa měla žena utrpět lehčí zranění, záchranáři však při jejím vyšetření kvalifikovali její zranění jako středně těžká a sanitkou ji převezli do motolské nemocnice v Praze.

„Jedno dítě, holčička, utrpěla středně těžké zranění a po nezbytném ošetření byla letecky transportováno do motolské nemocnice. Druhé dítě, taktéž holčička, bohužel i přes hodinu trvající resuscitaci a přes veškerou snahu zasahujících záchranářů na místě podlehla svým vážným zraněním,“ řekla mluvčí záchranářů Petra Homolová.

Foto: Aktu.cz

Místo nehody v Tatcích na Kolínsku

Záchranáři na místo vyslali svého krizového interventa. Okolnosti nehody prošetřuje policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám