Hlavní obsah

Řidič kamionu v silném dešti málem přehlédl policisty u nehody, řízení strhl do svodidel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Jako zázrakem nikoho nesrazil řidič kamionu, který si v silném dešti na Pražském okruhu u Zličína na poslední chvíli všiml nehody a u ní stojících policistů. Strhl řízení a s kamionem naboural do středových svodidel, sám skončil v nemocnici.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda kamionu na Pražském okruhuVideo: Novinky

 
Článek

Dopravní policisté prošetřovali ve čtvrtek před druhou hodinou ráno banální nehodu na 25. kilometru Pražského okruhu u Zličína ve směru k letišti. Směrem od dálnice D1 jel cizinec v kamionu, který si nehody všiml pravděpodobně až na poslední chvíli. Strhl proto řízení a s kamionem naboural do středových svodidel, po nehodě pak zůstal stát napříč dálnicí.

Bouřky udeřily: Desetitisíce domácností bez proudu, zastavená železnice

Domácí

Přivolaní záchranáři řidiče ošetřili a převezli ho do nemocnice. Nikomu z účastníků původní nehody stejně jako policistům se nic nestalo.

Kvůli nehodě kamionu byla dálnice v obou směrech průjezdná jen jedním pruhem. O vyproštění nákladního auta se musela postarat specializovaná firma.

Dodávka narazila do šipky silničářůVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

Během odstraňovaní následků nehody se na místě před polednem stala další nehoda. Dodávka narazila do šipky silničářů, kteří tam pracovali na opravě svodidel. Řidič dodávky utrpěl zranění a byl převezen do nemocnice. Příčiny nehody vyšetřuje policie.

Kamion si „ustlal“ v křižovatce

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám