Hlavní obsah

Pronásledování jak z akčního filmu. Ve Frýdku-Místku honili zloděje

– Frýdek Místek
Právo, hon

Dramatická honička se odehrála ve Frýdku-Místku, kde se do jednoho z bytů v přízemí vloupal přes balkonové dveře zloděj. U krádeže ho přistihli dva bratři, kteří zloděje následně honili po městě. Honička skončila dopadením podezřelého, který má v rejstříku trestů už několik záznamů.

Foto: Policie ČR

Odcizená airsoftová zbraň

Článek

K události došlo už v srpnu, policie o ní však informovala teprve nyní. Pětatřicetiletý muž do bytu vstoupil v nočních hodinách a na gauči našel airsoftovou zbraň, které se zmocnil.

Nájemná vražda na Frýdecku nevyšla, podnikatel dostal za její přípravu 12 let

Krimi

V tu chvíli do pokoje vstoupil majitel bytu, který zavolal na pomoc dva dospělé syny. Oba za lupičem vyskočili na ulici a zastavili náhodně projíždějící vozidlo, kterým začali zloděje pronásledovat.

Ve chvíli, kdy ho dohnali, jeden z bratrů vyskočil z auta a nezalekl se ani toho, že na něj zloděj zbraň namířil. Zanedlouho vozidlo s mladším bratrem utíkající muže nadjelo a zkřížilo jim cestu.

Muž kradl auta pomocí odtahovky. Zpeněžil je na autovrakovišti

Krimi

„V tu dobu mu již na záda skočil jeden z bratrů a ve spolupráci se svým sourozencem jej držel na zemi do doby příjezdu policistů,“ řekla mluvčí policie Karolína Bělunková.

Pětatřicetiletý lupič skončil ve vazbě a hrozí mu až osm let vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám