Hlavní obsah

Při srážce kamionu s autem zemřel na Novojičínsku člověk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový Jičín

Jednu oběť si vyžádala nehoda kamionu s osobním automobilem, která se stala v noci z neděle na pondělí ve Stachovicích na Novojičínsku. Z kamionu navíc unikla nafta, silnice byla po celou dobu zásahu hasičů neprůjezdná.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Hasiči museli využít i automobilový jeřáb s vyprošťovacím vozem a pojízdnou dílnou.

Článek

Informaci o nehodě obdrželo operační středisko v neděli dvě minuty po 22. hodině. Po příjezdu na místo hasiči zjistili, že došlo k nehodě kamionu a osobního vozidla, ve kterém zůstala zaklíněna osoba, která měla velmi vážná zranění.

Čtyři zranění po střetu náklaďáků na stavbě v Praze

Krimi

„Hasiči ihned zahájili vyprošťování pomocí hydraulického nářadí. Během několika minut však bylo vyprošťování přerušeno, neboť lékař u zraněné osoby konstatoval smrt,“ informoval mluvčí moravskoslezských hasičů Lukáš Popp.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Hasiči museli využít i automobilový jeřáb s vyprošťovacím vozem a pojízdnou dílnou.

Hasiči v té době také zajišťovali oba vozy proti požáru a provizorně museli zastavit unikající motorovou naftu z kamionu. Následně se jim podařilo zbylých 300 litrů nafty přečerpat z kamionu do připravených nádob. Na místo museli přijet i zástupce inspekce životního prostředí.

S odklízením nehody pomohl automobilový jeřáb s vyprošťovacím vozem a pojízdnou dílnou. Silnici uvolnily během dvou hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám