Hlavní obsah

Policisté na Děčínsku stíhali neplatiče. Havaroval do potoka

Děčín

Ujíždění třicetiletého řidiče před policií skončil v sobotu dopoledne v Rumburku na Děčínsku pádem auta do řeky Mandavy. Policisté vůz začali pronásledovat po desáté hodině dopoledne poté, co řidič nezaplatil za benzin u čerpací stanice.

Foto: HZS Ústeckého kraje

Auto z řeky vytáhli hasiči

Článek

Na výzvy k zastavení od policistů, kteří ho stíhali, ale nereagoval. „V průběhu stíhání ale nezvládl řízení a narazil nejprve do betonové zídky a zastavil. Když se k němu policisté přibližovali, tak se znovu zprudka rozjel a začal opět ujíždět. Pak ale znovu nezvládl vlivem rychlosti zatáčku a s vozidlem skončil v řece,“ popsala mluvčí policie Veronika Hyšplerová.

Řidička zběsile ujížděla policii od Plzně až do Prahy. Po zastavení si chtěla zapálit roušku

Krimi

Policisté řidiče z auta vytáhli a zadrželi. Muž neutrpěl zranění a měl negativní dechovou zkoušku na alkohol. „Rovněž byl proveden test na omamné a psychotropní látky a ten byl pozitivní,“ uvedla Hyšplerová.

Pronásledovaný motorkář tvrdil, že nejel. Pravdu zjistil policejní pes

Krimi

Policisté podle ní následně zjistili, že muž nejenže nezaplatil za benzin u čerpací stanice, ale auto neměl vůbec řídit. „Měl vysloven zákaz řízení motorových vozidel," dodala.

Vůz spadl do řeky Mandavy v rumburské ulici Vojtěcha Kováře, vylovili ho hasiči z Rumburku a Varnsodrfu pomocí hydraulické ruky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám