Hlavní obsah

Policie stíhá za přerovskou vraždu 41letého muže. Šlo o opileckou hádku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerov

Policie v neděli dopoledne podala další informace k vraždě 38letého muže, která se stala v noci z pátku na sobotu na ulici v Přerově. Šlo o opileckou hádku dvou známých, jež skončila tragicky. Policie už 41letého útočníka, který známého pobodal nožem, obvinila.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Kriminalisté zahájili trestní stíhání 41letého muže pro zvlášť závažný zločin vraždy a přečin výtržnictví,“ upřesnil mluvčí olomoucké policie Libor Hejtman.

V Přerově zavraždil jednačtyřicetiletý muž svého známého

Krimi

Dodal, že policie přijala oznámení o napadení muže v pátek 12. srpna krátce před 23. hodinou na lince 158. „K napadení 38letého muže došlo na parkovišti na tř. Generála Janouška v Přerově. Policisté po příjezdu na místo zjistili, že dva muži posilnění alkoholem se pohádali a jeden z nich přitom vytáhl na druhého nůž, který použil,“ líčil policejní mluvčí.

Útočník se poté dal hned na útěk. Zraněný muž bohužel i přes rychle poskytnutou první pomoc na místě zemřel. Policisté po útočníkovi ihned rozjeli pátrání. Ten se nakonec sám po pár desítkách minut dostavil na přerovské obvodní policejní oddělení, kde byl zadržen.

Policie prověřuje vraždu v ostravském lesoparku

Krimi

Kriminalisté podali krajskému státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí muže do vazby. Obviněný muž byl v minulosti odsouzen pro různorodou trestnou činnost. Nyní mu hrozí za trestné činy vražda a výtržnictví trest odnětí svobody na dvanáct až dvacet let.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám