Hlavní obsah

Policie hledá lamborghini za pět milionů z autopůjčovny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Pražská policie pátrá po vozidle Lamborghini Huracan v hodnotě pět milionů korun. Auto bylo vypůjčeno začátkem roku z autopůjčovny, ale zpět se nevrátilo.

Hledané vozidloVideo: Policie ČR

 
Článek

Na veřejnost se obrátil ve čtvrtek mluvčí policie Jan Daněk s tím, že Lamborghini Huracan registrační značky BT666CG bylo zpronevěřeno v polovině února spolu s dalšími vozidly, která už byla nalezena. Autopůjčovna má sídlo na Slovensku, a proto si policisté myslí, že by auto mohlo být v zahraničí.

Na Plzeňsku zapálil žhář luxusní audi, patří ukrajinské podnikatelce

Krimi

Při pátrání po autě policisté zajistili kamerový záznam z Argentinské ulice v Praze, na kterém je zachyceno vozidlo. „Řidič do vozidla natankoval 65 litrů benzínu za více než dva tisíce korun, ještě si odskočil na toaletu a pak bez zaplacení ujel,“ uvedl Daněk.

O pár hodin později informoval, že muž se již policistům přihlásil. Podle informací Novinek šlo ale o člověka, jenž měl vozidlo zapůjčené dříve a řádně ho vrátil.

Ukradl jaguar za 800 tisíc a prodal ho za pětistovku, policie po něm pátrá

Krimi

Kdo si auto z půjčovny vypůjčil po něm, policie ví a již dotyčného vyslechla. Údajně však vůz on sám někomu půjčil. Policie proto žádá o pomoc při pátrání po autě.

Informace přijme linka 158. Případ policisté vyšetřují pro trestné činy zpronevěra, podvod a krádež, za což hrozí až osmiletý trest odnětí svobody.

Foto: Policie ČR

Hledané auto

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám