Hlavní obsah

Policie dopadla muže, který poškodil auta zdravotníků v nemocnici v Kladně

Kladno

Policie dopadla muže, který podle ní poškodil šest aut zdravotníků u urgentního příjmu kladenské nemocnice. Muže jim přivezli strážníci, protože se potuloval po cizím domě a neměl doklady. Obviněný uvedl, že neútočil na zdravotníky, ale naštvalo ho, že nedostal léky.

Foto: Policie ČR

Poškozená auta před urgentním příjmem

Článek

Strážníci vyjeli do bytového domu v Kladně v neděli po půlnoci, protože dostali oznámení, že se tam pohybuje cizí muž. Ten neměl doklady a strážníkům řekl, že je asi v pátrání, protože poškodil auta v areálu nemocnice. Muž proto skončil na služebně.

Vyšinutí lidé propíchali zdravotníkům z kladenské nemocnice pneumatiky u aut

Krimi

„Muž ke svému protiprávnímu jednání při výslechu uvedl, že se nejednalo o cílený útok na zdravotníky, neboť nevěděl, že se jedná o jejich vozidla, ale jednal tak z toho důvodu, že byl v tu dobu rozčílený, protože nedostal jím požadované léky,“ uvedla mluvčí policie Michaela Richterová.

Foto: Policie ČR

Poškozená auta před urgentním příjmem

Muž byl obviněn z poškození cizí věci, za což mu hrozí až rok vězení.

Policie již v minulosti uvedla, že muž 28. listopadu vozidlům propíchal pneumatiky, urazil zrcátka nebo poškrábal lak. Minulý týden pak zveřejnila videozáznam s podezřelým, na kterém poškozoval dvě auta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám