Hlavní obsah

Po zdemolování tramvaje se opilec vrhl na strážníky, kopal je a plival po nich

Praha

Demolováním tramvaje číslo 3 začalo ve čtvrtek večer v Praze řádění opilého muže, který si svou zlost vzápětí vybil na přivolaných strážnících. S těmi se honil kolem zastávky a napadal je.

BEZ KOMENTÁŘE: Násilník demoloval tramvaj a pak zaútočil na strážníkyVideo: MP Praha

 
Článek

Muž nejprve zdemoloval interiér tramvaje, která zastavila nedaleko stanice Lazarská, a muž tak mohl utéct. Po cestě ukázal svou sílu proti dopravním značkám a pak se usadil na lavičce, kde počkal na příjezd strážníků.

„Muž krvácel z řezných ran v obličeji a rukou. Strážníci ho vyzvali k prokázání totožnosti. Ten výzvu ignoroval a začal se chovat velmi agresivně. Nejprve začal hlídku slovně urážet a následně ji i fyzicky napadl. Strážníci ho zkrotili až použitím donucovacích prostředků,“ sdělila mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová.

Nasazení pout opilému agresivnímu muži ale nebylo jednoduché. Násilník kolem sebe kopal, plival, jednoho muže zákona udeřil pěstí, druhého se pokusil kousnout. Jeho snaha byla však marná a spoutaného opilce si převzala záchranná služba. Případem se bude dále zabývat Policie ČR.

Reklama

Výběr článků

Načítám