Hlavní obsah

Po konfliktu mužů v rodině na Kroměřížsku jeden z nich zemřel

• Aktualizováno
Právo, Novinky, mhr, kub

Kriminalisté na Kroměřížsku řeší od pátečního rána smrt devětačtyřicetiletého muže. Zemřel po rodinném konfliktu. Policisté zadrželi jednadvacetiletého muže. Podle informací Práva tragédii předcházel spor otce se synem.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

„Nad ránem, krátce před čtvrtou hodinou, došlo mezi rodinnými příslušníky k závažnému násilnému trestnému činu s následkem smrti, který nyní řeší krajští kriminalisté,“ sdělila mluvčí policie Simona Kyšnerová.

„Případ jsme kvalifikovali jako zvlášť závažný zločin vražda. Mladému muži tak hrozí až osmnáctiletý pobyt za mřížemi," uvedla mluvčí.

Vzplanutí balkonu a zápalná lahev, která se nenašla. Takový silvestr měli hasiči v Praze

Krimi

Jaký byl příbuzenský vztah mezi oběma muži a co přesně se v rodině stalo, policie neuvedla.

V Praze se protestovalo, jinde bylo loučení se starým rokem klidnější

Domácí

Mluvčí informovala o vyšetřování na Kroměřížsku v rámci bilance silvestrovské noci ve Zlínském kraji, kde řešili policisté 21 porušení vládních opatření, která platí kvůli pandemii koronaviru, všechna skončila domluvou.

Necelou půlhodinu po půlnoci byli podle ní policisté přivoláni do obce Dolní Němčí na Uherskohradišťsku, kde skupinka osob odpálila nepovolenou pyrotechniku.

„Detonace tam poškodila především okna několika okolních domů. V souvislosti s prověřováním tohoto případu jsme zadrželi jednu osobu. Kriminalisté tento skutek kvalifikovali jako trestný čin obecné ohrožení,“ dodala policejní mluvčí.

Reklama

Související články

Policie varuje: Půlnoc venku se prodraží

Letošní konec roku se kvůli pandemii koronaviru naprosto vymyká. Už pět dní platí zákaz vycházení po deváté večer, pití alkoholu na veřejnosti i scházení více...

Výběr článků

Načítám