Hlavní obsah

Opilý řidič na Rakovnicku nezvládl zatáčku a srazil muže u kontejneru

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hvozd

Nehodu opilého řidiče, kterou odnesl jiný muž vážným zraněním, vyšetřují policisté na Rakovnicku. Řidič podle vyšetřovatelů nezvládl v sobotu zatáčku v obci Hvozd, načež vrazil do náklaďáku a kontejneru, u kterého stál muž. Toho mělo auto srazit. Zdravotníci jej přepravili do nemocnice s poraněními nohou.

Nehoda opilého řidiče na RakovnickuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

K nehodě došlo v sobotu odpoledne v obci Hvozd na Rakovnicku, kde řidič podle policie nezvládl zatáčku a vrazil do kontejneru a nákladního vozu.

„Při tom srazil muže středního věku, který v tu chvíli u kontejneru stál,” řekla Novinkám policejní mluvčí Monika Schindlová.

Po nehodě odjel viník na chatu. Po čase se vrátil a nadýchal dvě promile

Krimi

K nehodě zamířili kromě policistů také záchranáři, kteří na místo poslali sanitku s lékařem i vrtulník.

„Muž utrpěl středně těžká zranění v oblasti dolních končetin. Po zaléčení byl letecky transportován do motolské nemocnice,” sdělila mluvčí záchranářů Petra Homolová.

Po D5 jelo auto v protisměru, řidič měl v krvi přes čtyři promile alkoholu

Krimi

Řidič vyvázl jen s oděrkami, které nevyžadovaly lékařské ošetření. „U řidiče provedli policisté dechovou zkoušku s pozitivním výsledkem. Nadýchal více než dvě promile alkoholu,” doplnila Schindlová.

Policie případ dále vyšetřuje. Jaký bude další postup a ve vztahu ke kterým paragrafům bude řidiče případně prověřovat, zatím policie neupřesnila.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám