Hlavní obsah

Obědy pro seniory v Praze rozvážel opilý řidič. Autem naboural do domu

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Opilý řidič, který rozvážel obědy seniorům, narazil v pátek v poledne do domu v Praze. Nikomu se naštěstí nic nestalo. Jeho zaměstnavatel mu dal okamžitou výpověď.

Opilý řidič naboural do domuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Jednašedesátiletý šofér havaroval kolem poledne v ulici Beščákova v pražských Ďáblicích. „Policisté provedli u řidiče dechovou zkoušku, která byla pozitivní. Muž nadýchal přes dvě promile alkoholu,“ řekla Novinkám mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Namol opilému řidiči zamotal v Trutnově hlavu kruhový objezd

Krimi

Řidič pracoval pro Gerontologické centrum Prahy 8, které se stará o seniory a rozváží také obědy. „Mohu potvrdit, že muž měl nehodu během své pracovní doby, kdy rozvážel obědy. Dostal okamžitou výpověď a budeme po něm požadovat náhradu škody,“ sdělil Novinkám Martin Šálek, mluvčí Městské části Prahy 8, která je zřizovatelem centra.

Podle něj řidič nebyl zraněn a škoda zatím vyčíslena nebyla. Gerontologické centrum na jeho pozici bude hledat náhradu. Podle mluvčího pracovníci centra procházejí namátkovou kontrolou na alkohol.

Policie řidiče podezřívá z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Reklama

Výběr článků

Načítám