Hlavní obsah

Nelíbilo se mu, že ho kolemjdoucí nepozdravil. Tak ho bodl nožem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Bodným zraněním skončilo v únoru napadení 45letého muže v Brně. Útočníkovi se nelíbilo, že mu poškozený neodpověděl na pozdrav. Celému útoku přihlížela také dcera zraněného. Podezřelého policisté již dopadli.

Napadení v BrněVideo: Policie ČR

 
Článek

Napadení se odehrálo v ulici Cejl v polovině února, když poškozený i s malou dcerou vystoupili z tramvaje a šli po ulici. Když procházeli kolem skupiny lidí, jeden z mužů mu řekl, že má místo smíchu pozdravit.

Za škrcení na záchytce dostal muž 4,5 roku

Krimi

„Na to mu muž odvětil, že nemá důvod ho zdravit. Vtom se agresor proti němu rozběhl a napadl ho pěstmi, poté vytáhl z kapsy nůž, křičel na něj, že ho zabije a bodl ho do ramene,“ sdělila mluvčí policie Andrea Cejnková.

Muži zmizel ze stolu v baru mobil. Když běžel za podezřelým, dostal pěstí

Krimi

Zraněný muž s dcerou utekl do nedalekého terapeutického centra, kde mu pracovnice poskytla první pomoc. Následně skončil v nemocnici. Kriminalisté během vyšetřování zjistili, že oba muži se z minulosti znají, ale aktuálně mezi sebou údajně neměli žádné spory.

Policisté poté 38letého útočníka zadrželi. Za těžké ublížení na zdraví mu hrozí až deset let ve vězení.

Foto: Policie ČR

Napadení v Brně

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám