Hlavní obsah

Napadení v Dolních Chabrech: Matka před útočníkem bránila dceru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Napadení v pražských Dolních Chabrech údajně minulý týden unikla sestra 14letého chlapce, kterou měla bránit její matka. Uvedla to stanice CNN Prima News s tím, že útoku se měl zřejmě dopustit jeho 14letý kamarád.

BEZ KOMENTÁŘE: Pobodání v pražských Dolních ChabrechVideo: Novinky

 
Článek

Podle zdroje televize měl napadnout mladý útočník svého kamaráda a pak se rozhodl zaútočit ještě na jeho mladší sestru. Před ni se měla vrhnout matka, která během útoku utrpěla zranění oka, ruky a krku. Pak utekla do auta i s dětmi, ale musela se podle televize vrátit zpět do domu, protože si zapomněla mobil.

Incident v Dolních Chabrech vyšetřuje policie jako pokus o vraždu. Kdo je podezřelý, neřekla

Krimi

Chlapec i žena následně skončili v nemocnici. Policie následně informovala, že v souvislosti s případem pátrá po 14letém chlapci. Měl být ozbrojený, ale nikoliv nebezpečný. Našli ho po pár hodinách nedaleko od domu. Byl na zahradě u jiného domu, měl pravděpodobně poraněná žebra a řezná zranění. Postarala se o něj záchranka a převezla ho do nemocnice.

Pobodání v rodinném domě v Praze: Policie našla hledaného 14letého chlapce

Krimi

Policie v pátek uvedla, že případ vyšetřuje jako pokus o vraždu. Pachateli hrozí až výjimečný trest vězení. Kdo je z činu podezřelý, ale policie neřekla. Pakliže se potvrdí, že útočil 14letý hoch, nebude obviněn, jelikož není trestně odpovědný. Motiv napadení není známý.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám