Hlavní obsah

Incident v Dolních Chabrech vyšetřuje policie jako pokus o vraždu. Kdo je podezřelý, neřekla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Jako pokus o vraždu vyšetřuje policie úterní incident v pražských Dolních Chabrech. Pachateli podle ní hrozí až výjimečný trest. Kdo je z činu podezřelý, však neuvedla. V domě byli pobodáni dva lidé a policie několik hodin hledala 14letého chlapce.

BEZ KOMENTÁŘE: Pobodání v pražských Dolních ChabrechVideo: Novinky

 
Článek

„V souvislosti s případem byly ve věci zahájeny úkony trestního řízení pro trestný čin vraždy ve stadiu pokusu. V případě odsouzení za tento trestný čin hrozí trest odnětí svobody na patnáct až dvacet let nebo výjimečný trest,“ uvedla bez podrobností mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Pobodání v rodinném domě v Praze: Policie našla hledaného 14letého chlapce

Krimi

Další informace policie neposkytla. Nebyly ještě provedeny výslechy a zahájení úkonů je spíše procesní posun, aby vyšetřování mohlo dále probíhat. Zda je někdo konkrétní podezřelý, není zatím jasné.

K incidentu došlo v domě v Ploskovické ulici zhruba půl hodiny před úterní půlnocí. Pobodáni byli dva lidé, kteří skončili v péči záchranářů a následně v nemocnici. Podle informací Novinek se jednalo o dospělou ženu a nezletilého chlapce.

Policie následně informovala, že v souvislosti s případem pátrá po 14letém chlapci. Měl být ozbrojený, ale nikoliv nebezpečný. Našli ho ve středu dopoledne asi 100 metrů od domu. Byl na zahradě u jiného domu, měl pravděpodobně poraněná žebra a řezná zranění. Postarala se o něj záchranka, ta ale podrobnosti ke stavu chlapce nepotvrdila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám