Hlavní obsah

Na ARO jedné z pražských nemocnic leží neznámý muž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Po totožnosti muže, o kterého se starají lékaři anesteziologicko-resuscitačního oddělení (ARO) v jedné z nemocnic v Praze, pátrají policisté. Pacient začátkem října upadl na ulici v části Košíře a do nemocnice ho zdravotníci přepravili v bezvědomí. Lékaři chtějí obeznámit příbuzné, není ale jasné, o koho se jedná.

Foto: Policie ČR

Policie pátrá po totožnosti muže z ARO v jedné z pražských nemocnic

Článek

O pátrání v pátek informoval mluvčí policie Jan Rybanský. „V pondělí 4. října ve večerních hodinách byl z ulice Zahradníčkova v Praze 5 převezen do nemocnice neznámý muž v bezvědomí. Do dnešních dnů se jeho stav bohužel nezměnil,” sdělil mluvčí.

Muž podle Rybanského leží na ARO v jedné z pražských nemocnic. O kterou se jedná, policie neupřesnila, nicméně vzhledem k místu nálezu muže se nabízí nedaleká motolská nemocnice.

Rovná se to zázraku. Němci velebí Čechy za pomoc při záchraně osmileté Julie

Evropa

Zraněný muž se podle prověřování kriminalistů nestal obětí trestného činu, vše nasvědčuje tomu, že při chůzi najednou zkolaboval, načež spadl na zem.

„Pádem si přivodil těžké zranění, se kterým byl převezen do nemocnice. Policistům se dosud nepodařilo muže ztotožnit. Nemohou tak informovat příbuzné o jeho stavu, cestou médií se proto obracejí na širokou veřejnost s žádostí o spolupráci,” upřesnil mluvčí.

Falešní opraváři hnali seniorku do banky pro peníze, policie hledá další oběti

Krimi

Na případná svědectví a informace od lidí, kteří muže poznají, čekají policisté na lince 158.

Foto: Policie ČR

Věci, které měl u sebe muž hospitalizovaný na ARO v jedné z pražských nemocnic

Kriminalisté k případu zveřejnili rovněž snímky muže, jeho svršků a některých věcí. „Upozorňujeme, že fotografie hospitalizovaného jsou z nemocničního prostředí ARO,” dodal Rybanský.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám