Hlavní obsah

Mladík se rodině ztratil v pražských klubech, pátraní při jeho osmnáctinách odvolali

Novinky, kub
Praha

Dovršení dospělosti jako důvod k odvolání pátrání se nejspíš hodí čerstvě osmnáctiletému mladíkovi ze Slovenska, kterého od loňského léta pohřešovala rodina. Stopy vedly do Prahy, kde měl podle vyšetřovatelů navštěvovat noční kluby. Víc se k mladíkovi zjistit nepodařilo ani po zveřejněném pátrání. Akci policie nyní ukončila, protože hledaný dovršil 18 let.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Policie pátrala po tehdy 17letém mladíkovi od loňského 20. srpna, kdy odešel ze svého bydliště na Slovensku a od té doby o sobě nedal vědět.

„Na základě provedených šetření bylo zjištěno, že se mladík s největší pravděpodobností nachází v Praze. Je možné, že navštěvuje noční kluby,“ informovala již dříve mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Policie zatkla na Plzeňsku hledaného Slováka. Měl uškrtit známého a zakopat ho v lese

Krimi

Zhruba 165 centimetrů vysokého mladíka s velmi štíhlou postavu, modrýma očima a krátkými blond vlasy policie nakonec nenašla ani po výzvě k veřejnosti.

Nyní mluvčí v úterý informovala, že pátrání je již minulostí. „Vzhledem k pominutí důvodů splňujících účel pátrání odvolali policisté pohřešování po uvedeném mladíkovi,“ sdělila Siřišťová.

Zastali se napadené ženy, útočníci jednoho z nich zranili. Policie hledá poškozenou

Krimi

Důvodem je podle ní fakt, že mladík v těchto dnech dovršil 18. roku svého věku, takže pátrání po nezletilém dítěti, které může být v ohrožení, již není ve hře.

Hledání by se obnovilo v případě, že by byl mladík podezřelý z trestného činu, případně kdyby na pátraní trvala jeho rodina. Mohou se také objevit informace o možném nebezpečí.

Viděli jsme medvěda, hlásili cizinci u Mnichovic. Policie nic nenašla

Krimi

O jeho dalším možném pohybu policie již nic dalšího nesdělila. Vzhledem k vládním opatřením v boji proti koronaviru, kvůli kterým jsou mino jiné uzavřeny restaurace a bary, je zřejmé, že mladík nyní noční kluby navštěvovat nemůže. Z informací police nicméně vyplývá, že je zřejmé alespoň to, že je mladík naživu.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám