Hlavní obsah

Muže uvěznil zhroucený strop, požár v chatě nepřežil

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Liberec

Jednu oběť a zraněného člověka si vyžádal noční požár chaty v Liberci. Plameny objekt zcela zničily, hasiči našli zemřelého muže pod zhrouceným stropem. Okolnosti požáru se vyšetřují.

Foto: HZS Libereckého kraje

Požár chaty v Liberci.

Článek

V části Liberce Machníně hořelo kolem jedné hodiny v noci. Když na místo přijeli hasiči, byl objekt už kompletně v plamenech.

„Během události se zranila jedna osoba, jež byla předána do péče záchranné služby, která ji převezla s popáleninami do zdravotnického zařízení,“ sdělila v pátek mluvčí hasičů Lucie Hložková.

Hasiči rovněž pátrali po dalším člověku, který měl být uvnitř. „Osobu poté nalezli pod trámy spadlého stropu uvnitř chaty se smrtelným zraněním,“ upřesnila mluvčí.

Foto: HZS Libereckého kraje

Požár v Liberci nepřežil muž.

Požár se podařilo lokalizovat krátce před 4. hodinou, samotná likvidace byla ohlášena kolem 6:30. Dobrovolní hasiči ještě místo do rána hlídali kvůli případnému rozhoření skrytých ohnisek. „Příčina události a výše škody je v šetření,“ dodala Hložková.

Mluvčí záchranné služby Michael Georgiev ČTK sdělil, že obětí požáru byl muž a do nemocnice zdravotníci přepravili popálenou ženu.

Reklama

Související témata:

Související články

V libereckém paneláku vybuchl plyn

Exploze v noci na pátek otřásla jedním z panelových domů v Liberci. Po požáru v bytě tam došlo k výbuchu plynu, uvedli hasiči. Jeden člověk se zranil,...

Výběr článků

Načítám