Hlavní obsah

Muže na Bruntálsku zranila vrata vagonu

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krnov

Vážné zranění utrpěl v pátek odpoledne 49letý muž na Bruntálsku. Zranila ho kovová vrata nákladního vagonu. Záchranáři pacienta přepravili do nemocnice vrtulníkem.

Foto: HZS

Ilustrační foto

Článek

K úrazu, při němž vrata muže přitlačila, došlo v Krnově před 16. hodinou.

„Při příjezdu záchranářů byl již vyproštěn, při vědomí a se zdravotníky komunikoval. Zasahující lékař u něj zjistil poranění v oblasti pánve, podbřišku a zad,“ popsal v sobotu mluvčí záchranářů Lukáš Humpl.

Potyčka v Křivoklátě skončila vážným zraněním, pro muže letěl vrtulník

Krimi

Zdravotníci zajistili pacienta pánevním pásem a uložili ho do podtlakové matrace. Podali mu léky tlumící bolest a infuzní roztoky.

Mladík visel zraněný na bechyňské ferratě, vytáhli ho vrtulníkem

Krimi

„Po dalších opatřeních v rámci přednemocniční neodkladné péče byl muž letecky transportován na urgentní příjem Fakultní nemocnice Ostrava,“ doplnil mluvčí.

Okolnosti, za jakých ke zranění došlo, záchranka nesdělila, rovněž není zřejmé, zda se případem bude zabývat také policie.

Reklama

Související články

Muž doléval benzín do motorky, palivo vybuchlo

Pět jednotek hasičů zasahovalo v neděli odpoledne u požáru v Rýmařově na Bruntálsku. V místní části Ondřejov tam vybuchla dílna. Při explozi byl zraněn majitel...

Výběr článků

Načítám