Hlavní obsah

Muž podezřelý z vraždy ženy na Frýdecko-Místecku zemřel

– Frýdek Místek

Dvaatřicetiletý muž, kterého policisté podezřívali ze zabití o dvacet let starší manželky na Frýdecko-Místecku, v nemocnici zemřel. Po vraždě se muž podle informací ČTK pokusil spáchat sebevraždu. Při pokusu utrpěl zranění, kterým v noci podlehl.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Policie se vraždou zabývá od nedělního rána. Tragická událost se stala v rodinném domě na Frýdecko-Místecku. V domě našli mrtvou ženu a těžce zraněného muže. Podle zjištěných informací se manželé nejprve pohádali. Následně muž svou manželku fyzicky napadl a způsobil jí smrtelná zranění, řekla mluvčí moravskoslezské policie Pavla Jiroušková.

V Novém Jičíně zavraždili mladou dívku

Krimi

Podle dostupných informací se pak muž pokusil vzít život i sobě. Těžce zraněného jej policisté převezli do nemocnice. Tam v noci na pondělí zemřel. Zda se událost v domě odehrála podle těchto předpokladů, kriminalistům pomohou upřesnit nařízené pitvy.

Na ubytovně v Brně našli zavražděného muže. Policie obvinila 23letou družku

Krimi

„Kriminalisté případ prověřují jako zvlášť závažný zločin vraždy. Podle jejich dosavadních zjištění se na této nešťastné tragické události nepodílela žádná další osoba,” dodala mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám