Hlavní obsah

Na ubytovně v Brně našli zavražděného muže. Policie obvinila 23letou družku

Právo, mh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Z vraždy obvinili policisté 23letou ženu, která je podezřelá, že nožem zabila svého druha na ubytovně v centru Brna. Vazebně stíhaná žena nejprve tvrdila, že muž na ubytovnu se zraněním už přišel.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Ilustrační foto

Článek

Na ubytovnu v centru města vyrazili policisté v noci na úterý poté, co žena na tísňovou linku oznámila, že se její druh vrátil domů s vážným zraněním.

Ústavní soud zrušil svá rozhodnutí v případu dvojnásobné vraždy

Krimi

Když pak spolu se záchranáři vstoupili do místnosti, uviděli muže ležet na zemi s bodným poraněním už bez známek života.

„Prvotní informace od družky zemřelého začaly záhy dostávat povážlivé trhliny. Chyběly například krevní stopy na chodbě objektu. Kriminalisté proto ženu jako podezřelou zadrželi,“ uvedl k případu mluvčí Pavel Šváb.

Policie zatkla na Plzeňsku hledaného Slováka. Měl uškrtit známého a zakopat ho v lese

Krimi

Podle dosud zjištěných důkazů od svědků bylo soužití obou partnerů divoké, muž údajně družku několikrát zmlátil, zraněná byla i po posledním incidentu.

„Svou roli jistě sehrál i alkohol. Co přesně se na místě odehrálo, ví jen třiadvacetiletá žena. Jako obviněná však dosud odmítla vypovídat. Kriminalisté však získali dostatek důkazů, aby ženu mohli obvinit ze zvlášť závažného zločinu vraždy, za kterou jí v případě odsouzení hrozí až osmnáctiletý pobyt za mřížemi,“ doplnil mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám