Hlavní obsah

Muž na pražských Vinohradech zmlátil ženu, pak ji nacpal do auta a odjel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Svědky surového napadení byli v lednu náhodní kolemjdoucí na pražských Vinohradech. Muž tam zbil na ulici ženu, kterou pak nacpal i se dvěma přihlížejícími dětmi do přistaveného auta. Se všemi pak odjel, o pár ulic dál byl však zadržen. Kriminalisté hledají další svědky.

Foto: Policie ČR

Muž nacpal ženu do auta.

Článek

Nechtěnou podívanou měli kolemjdoucí v neděli 3. ledna odpoledne v Záhřebské ulici. Útočník tam napadl mladou ženu pěstmi takovou silou, že spadla na zem. Pak jí pomohl na nohy, a přestože se bránila, nacpal ji do přistaveného tmavého auta označeného jako taxi.

Bitku mužů před pražským hlavním nádražím natočila kamera, napadený byl v bezvědomí

Krimi

„V úderech do bolestivých míst pak i nadále pokračoval a nepřestal, dokud mu nevyzradila potřebné informace. Následně muž z vozidla vystoupil, došel pro dvě nezletilé děti a s nimi i zbitou ženou společně odjeli,“ popsal mluvčí policie Jan Rybanský.

Hádka mužů v autech v Praze vyvrcholila na červené. Jeden pobodal druhého

Krimi

Do svého cíle ovšem nedorazili, protože je v Italské ulici zadržela policie. Svědci totiž vytočili linku 158 a incident nahlásili. Podezřelý muž byl zadržen a kriminalisté vyslechli také několik svědků. Potřebovali by však mluvit především se dvěma ženami, které událost viděly. Přivítají také záběry z mobilů a další svědectví.

Motiv činu policisté vyšetřují a vzhledem k počátku prověřování nechtějí být konkrétní. Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření z výtržnictví a omezování osobní svobody.

Reklama

Výběr článků

Načítám