Hlavní obsah

Hádka mužů v autech v Praze vyvrcholila na červené. Jeden pobodal druhého

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Bodným zraněním vyvrcholil v neděli incident mezi řidičem auta a spolujezdcem z jiného vozu v Praze. Poškozeného lékaři museli operovat. Útočník sice ujel, ale zanedlouho si pro něj přišli policisté do práce. Nyní hledají svědky.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Incident se odehrál v neděli kolem desáté hodiny večer. Řidič škodovky a 27letý spolujezdec z hyundaie se při jízdě po Wilsonově ulici přes okno hádali až na křižovatku ulic Žitná a Štěpánská, kde zastavili na červenou.

Útočníci zbili v Praze muže kvůli penězům, policie hledá svědky

Krimi

„Oba aktéři z vozidel vystoupili a pokračovali v započatém konfliktu. Když se k sobě přiblížili na dosah, řidič škodovky bodl druhého do oblasti břicha,“ uvedl mluvčí policie Jan Rybanský.

Útočník pak nasedl do auta a ujel. Zraněného převezl jeho kolega do nemocnice, kde byl muž operován. Kriminalisté následně začali pátrat po řidiči druhého vozu. Během pondělního dopoledne zjistili jeho jméno a po poledni si pro něj přišli do práce.

Cizinec, který strčil muže před přijíždějící pražské metro, se omluvil

Krimi

Oba řidiči již byli vyslechnuti, nyní policisté hledají svědky. „Pokud jste se stali svědky popisované události, předejte nám informace prostřednictvím linky 158,“ uvedl Rybanský.

Pachateli hrozí v případě odsouzení za pokus o těžké ublížení na zdraví 10 let vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám