Hlavní obsah

Muž chtěl v Praze prodat luxusní hodinky. Trojice ho doma zmlátila a oloupila

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Brutálně napaden skončil na začátku února prodejce luxusních hodinek v Praze. Zájemce o zboží si pozval domů a ti ho zbili mimo jiné baseballovou pálkou a železnou tyčí. Policie je krátce nato dopadla.

BEZ KOMENTÁŘE: Zadržení útočníka ve VršovicíchVideo: Policie ČR

 
Článek

Čtyřiapadesátiletý muž se rozhodl prodat své hodinky za 85 tisíc korun a k realizaci obchodu si pozval kupujícího domů. S ním však dorazili také dva jeho přátelé.

„Poté, co je vpustil do bytu, jej začali bít pěstmi do obličeje a do oblasti zad a ramen. Svou společnou sílu umocnili baseballovou pálkou, železnou tyčí a teleskopickým obuškem,“ uvedl mluvčí policie Richard Hrdina.

Útočník v Praze nejprve žebral o peníze, pak napadl dva seniory

Krimi

Následně jeden z útočníků držel zbitého muže v kuchyni, zatímco zbytek prohledával byt. Vzali certifikát pravosti hodinek, počítač, mobily a další cennosti. Škoda byla vyčíslena na 120 tisíc korun.

Seniorka v Praze otevřela domnělým známým. Povalili ji na zem a okradli

Krimi

Kriminalisté zanedlouho zjistili totožnost trojice. Dva byli zadrženi na Floře v autě, odkud se snažili rychle zmizet, což se jim nepodařilo. O den později zadrželi posledního muže v bytě ve Vršovicích.

„Soud poslal všechny tři do vazby. V případě odsouzení hrozí pachatelům až deset let za mřížemi,“ uzavřel Hrdina.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám