Hlavní obsah

Mladoboleslavský lupič v pláštěnce chtěl jen bankovky. Dohnaly mě dluhy, přiznal policii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Liberec

Kriminalisté zadrželi muže, který je podezřelý z přepadení banky v Mladé Boleslavi. Podle výpovědi tam přijel z Liberce, a jak sám přiznal, k činu ho dohnaly dluhy. Policie u něj našla 100 tisíc korun, další peníze už stihl použít na splátky.

Policie dopadla lupiče z banky v Mladé BoleslaviVideo: Policie ČR

 
Článek

Lupič přepadl banku 17. ledna, při vyšetřování se ukázalo, že pochází z Liberce, odkud do středních Čech přijel.

Lupiče zajímaly jen bankovky. Policie ukázala přepadení banky v Mladé Boleslavi

Krimi

Policisté muže zadrželi a obvinili ve středu v Liberci. „Čtyřiatřicetiletý muž se policistům k celému skutku přiznal s tím, že měl dluhy a nevěděl, jak jinak situaci řešit. Jeho běžný výdělek mu na umoření dluhů nestačil, proto se rozhodl pro toto nelegální řešení,” informovala ve čtvrtek o vývoji v případu Barbora Schneeweissová.

Lupiče s chůzí tučňáka by mohlo prozradit tetování na tváři

Krimi

Kriminalisté při domovní prohlídce našli 100 tisíc korun. „Zbylé peníze již muž stačil utratit a dle jeho slov splatit některé dluhy. Zbraň, kterou na přepadení banky použil, policisté taktéž nalezli, nejednalo se o funkční zbraň, ale o atrapu,” zmínila mluvčí.

Policie případ vyšetřuje jako loupež a navrhla státnímu zástupci, aby žádal vzetí obviněného do vazby, o čemž má soud ještě rozhodnout.

Foto: Policie ČR

Policie dopadla lupiče z banky v Mladé Boleslavi

„V případě prokázání viny a odsouzení hrozí muži až desetiletý trest odnětí svobody,” dodala Schneeweissová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám