Hlavní obsah

Mladík z Přerovska zmizel před devíti lety. Možná ho někdo zabil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerov

Devět let uplynulo od doby, kdy zmizel tehdy 22letý Milan Šimčík z Přerovska. Stále se ho nepodařilo najít a policie se domnívá, že se stal obětí násilného trestného činu. Pátrání proto pokračuje.

Foto: Policie ČR

Pohřešovaný Milan Šimčík

Článek

Mladík se nevrátil domů 11. března 2013 a jeho rodina okamžitě upozornila policii. Ta zjistila, že ho naposledy viděli kamarádi dva dny předtím před půlnocí v obci Nahošovice.

Sedl na modré kolo značky Lady a odjel směrem na Dřevohostice. To bylo naposledy, kdy ho někdo spatřil. Vědět o sobě nedal.

Policejní záhady: Těhotnou Slovenku nikdy nenašli, malou Valerii ze Žižkova také

Krimi

V ten den měl na sobě černou zimní bundu s límečkem a s vyobrazeným písmenem E na podšívce, tmavě modré rifle, na stehně vytržené a sešité do písmene L s červeným páskem a na nohou obuté nízké šněrovací kožené boty s kovovými cvočky po stranách.

U sebe měl černý batoh s jedním popruhem přes rameno a obrazcem žluté, červené a zelené barvy.

Foto: Policie ČR

Čepice nalezená u obce Nahošovice

Policie při pátrání našla asi 500 metrů za obcí Nahošovice jeho čepici umazanou od hlíny. Jízdní kolo bylo nalezeno na svahu v příkopu po levé straně náhodným kolemjdoucím, který ho odvezl. Policii ho později vydal.

„Doposud zjištěné skutečnosti nasvědčují tomu, že se mohl stát obětí některého z násilných trestných činů proti životu a zdraví,” konstatovala mluvčí policie Miluše Zajícová.

Policie vydala kalendář s neobjasněnými závažnými případy. Pomohou je vyřešit vězni?

Krimi

K popisu tehdy 22letého mladíka policie uvedla, že měl hubenou 180 cm vysokou postavu a vážil okolo 70 kg. Vlasy měl hnědé, rovné a středně dlouhé. Barvu očí měl stejnou jako barvu vlasů.

„Policisté se obrací na občany, pokud by si v souvislosti s uvedeným případem vzpomněli na nějaké nové okolnosti anebo nám v minulosti z nějakého důvodu záměrně nesdělili nebo zatajili informace týkající se zmizení pohřešovaného,“ uvedla Zajícová.

Informace přijme linka 158 nebo policisté na čísle 974 778 336.

Reklama

Výběr článků

Načítám