Hlavní obsah

Mladík podle policie zásoboval vězně v Příbrami marihuanou, hrozí mu pět let

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příbram

Z prodeje drog vězňům obvinila policie 19letého mladíka v Příbrami. Podle kriminalistů kšeftoval s marihuanou v jedné z firem, kde byli vězni zaměstnaní. Mladíkovi hrozí až pětileté vězení.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

O případu informovala v pondělí mluvčí policie Monika Schindlová, podle ní policisté mladíka obvinili z nedovolené výroby a jiného nakládání s psychotropními látkami.

Podle kriminalistů měl marihuanu prodávat nejméně od loňského listopadu do současné doby v jedné příbramské firmě vězňům, kteří byli na venkovním pracovišti.

Kvůli vzpouře obvinili dva vězně z Mostecka

Krimi

„Zaměstnanec firmy objevil v šatní skříňce při propuštění dotyčného z práce dva sáčky s neznámou látkou a celou věc oznámil na policii,” popsala mluvčí.

Házeli drogy přes zeď pardubické věznice, vyzvedával je tamní šéfkuchař

Krimi

„Případ kriminalisté ve spolupráci s vězeňskou službou zaevidovali a řešili,” dodala.  „Za výše uvedené činy hrozí obviněnému muži jeden rok až pět let pobytu za zamřížovanými okny.”

Reklama

Související články

V pardubické věznici se rozšířil koronavirus

V pardubické věznici se rozšířila nákaza koronavirem. Mezi vězni i zaměstnanci je podle informací České televize 170 nemocných. Vězeňská služba tvrdí, že má...

Výběr článků

Načítám