Hlavní obsah

Mladík bil družku do hlavy a zavíral ji doma v Sokolově, po vykázání ji rdousil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sokolov

Hned ze čtyř trestných činů ve spojitosti se soužitím s partnerkou obvinili kriminalisté 23letého mladíka ze Sokolova. Podle vyšetřovatelů týral svou o rok starší družku, kterou měl rdousit, bít do obličeje, vulgárně jí nadávat či ji doma zamykat. Na trestní stíhání došlo poté, kdy muž podle policie porušil nařízení úřadu, který ho ze společného bydlení vykázal.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

O případu ve středu informoval mluvčí policie Jakub Kopřiva. Mladík podle vyšetřovatelů týral 24letou partnerku, se kterou žil ve společné domácnosti, letos od dubna do poloviny října.

Zprvu ji podle policie vulgárně nadával a zakazoval jí vycházet z bytu, v květnu a červnu se slovní napadání, provázené podezíráním, že je mu nevěrná, stupňovalo a obviněný měl ženu bít do hlavy.

Partnerku opakovaně bil, až měla podlitiny. Po škrcení už muž z Hodonínska skončil ve vazbě

Krimi

Také se před ní sebepoškozoval. „Muž se měl pořezat na ruce a do ran si vlévat čisticí prostředek. Když mu žena sdělila, že jeho agresivní chování oznámí na policii, tak jí měl vyhrožovat usmrcením,” zmínil mluvčí s tím, že když chtěla žena z bytu odejít, tak ji měl znovu napadnout a k tomu jí rozřezal bundu.

Po útocích v září, když se napadené podařilo vyhledat lékařské ošetření a dostala se do pracovní neschopnosti, oznámila vše na policii.

Tyran z Opavy ženu surově bil a zneužíval. Když popisovala utrpení, omdlela

Krimi

„Policisté se případem zabývali, muž byl navíc vykázán ze společného obydlí a usnesením Okresního soudu v Sokolově mu bylo zakázáno se se ženou setkávat či ji kontaktovat,” upřesnil Kopřiva.

Agresor ale v útocích pokračoval - ženu se snažil dál kontaktovat a také se jí vlámal do bytu. Jak řešily úřady tuto událost, policie neupřesnila, násilí nicméně vyvrcholilo v polovině října, kdy se jednoho dne dopoledne snažil opět dostat do bytu, u něhož nakonec znovu vyrazil dveře.

Odejít od násilníka? Pro týrané ženy to bývá martyrium

Domácí

Následovala rvačka o mobilní telefon, který mu žena odmítala dát a vyháněla ho pryč. Násilník se mobilu zmocnil a pak podle policie oběť rdousil rukama.

„Jejich spor měl pokračovat na chodbě domu. Žena měla po chvíli začít křičet a muž měl i s jejím mobilním telefonem z místa utéct. Čtyřiatřicetiletá sousedka přivolala policejní hlídku. Policisté po necelých šesti hodinách 23letého muže zadrželi,” uvedl mluvčí policie.

Byla jsem jako kus hadru, popsala manželství týraná žena

Krimi

Následovalo obvinění mladíka z loupeže, týrání osoby žijící ve společném obydlí a omezování a porušování osobní a domovní svobody, za což mladíkovi v případě soudu hrozí až desetileté vězení. Soud ho po návrhu policie a státního zastupitelství poslal do vazby.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám