Hlavní obsah

Tyran z Opavy ženu surově bil a zneužíval. Když popisovala utrpení, omdlela

Právo, hon
Opava

Případ mimořádně surového týrání ženy vyšetřují kriminalisté v Opavě. Na místo dorazili o víkendu na základě informací z tísňové linky, na které svědci oznámili, že se z jednoho přízemního bytu ozývá křik. Po příjezdu nabraly události rychlý spád.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Neznámého muže policisté zpacifikovali a odvezli na policejní služebnu. V bytě zůstala žena a nezletilé dítě. Zraněná policistům začala popisovat situaci, avšak rozhovor nedokončila, protože omdlela. Přítomní muži zákona jí poskytli první pomoc a přivolali záchrannou službu,“ uvedla mluvčí policie Zlatuše Viačková.

Žena na Zábřežsku terorizovala manžela, policie ji vykázala z domu

Krimi

Ženu vyslechla policie až na služebně, muže až později po jeho vystřízlivění, protože byl opilý. Následně byl obviněn ze zločinu týrání osoby žijící ve společném obydlí a ze znásilnění. Obvinění bude pravděpodobně rozšířeno i o trestný čin ublížení na zdraví.

Muži, kterému je 27 let, kladou policisté za vinu, že o pět let mladší ženu psychicky i fyzicky týral, a to nejméně od roku 2018.

„Opakovaně ji napadal údery pěstí do obličeje i různých částí těla, také ji velmi silně tahal za vlasy. Lékaři zjistili několik zlomenin pocházejících zřejmě z opakovaného napadání,“ uvedla mluvčí policie.

Policista měl roky týrat a pronásledovat svou družku

Krimi

Mladou ženu její partner podle policie neustále kontroloval, omezoval a bránil jí v odchodech z bytu. Na začátku letošního roku ženu udeřil plnou PET láhví do obličeje takovou silou, že žena bude muset podstoupit operaci čelisti.

„Jeho agresivita měla stoupající tendenci. Naposledy ji napadl v den svého zadržení, využil ženiny bezbrannosti a zneužil ji sexuálně. Žena vše snášela ze strachu z dalšího agresivního chování,“ dodala mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám